Featured

Vita Alvia Ft. Syahiba Saufa - Anak Lanang (Official Music Video)



Published
Vita Alvia Ft. Syahiba Saufa - Anak Lanang (Official Music Video)

Songwriter by Daru Jaya A.K.A Ndarboy Dan Hendra Kumbara
Arranger by Agus Gae ARD
Mixing & Mastering by Agus Gae ARD
Editor video by Virano Creator All Team
Location In : Warkop Hitam Putih
Directed by Ard Management
℗ & © 2023 ARD MANAGEMENT

♫ Lyrics ♫ ( Anak Lanang )

Kowe iki anak lanang
Kerjo ku mung turut dalan
Mugo iso mulyakke drajate keluargo

Pak e bu e rekasane
Ngrawat aku kanti gede
Cen kathah luput ku
Kulo nyuwun pangestu

***
Biyen omahku gedek
Trocoh yen udan bledek
Bapak kerjo yen mung ono proyek

Biyen durung kramikan
Arep turu adem kanginan
Penting saben dino iso mangan

Saiki aku wes gede
Iso golek duit dewe
Senajan biyen mung iso nyusahke
Pak e buk e ngapurane

Saiki aku wis kerjo
Senajan uripku rekoso
Ikhlas bekti kanggo keluargo
(2x)

Kowe iki anak lanang
Kerjo ku mung turut dalan
Mugo iso mulyakke drajate keluargo

Pak e bu e rekasane
Ngrawat aku kanti gede
Cen kathah luput ku
Kulo nyuwun pangestu

Reff :

Bola bali nggo dolanan
Bola bali wes kapusan
Janji manis naliko awal pacaran

Dadi badut tak lakoni
Dadi payung wes ngalami
Kadung elos ora mikir cinta tak pasrahke gusti

================================

Lagu terbaru Vita Alvia Ft. Syahiba Saufa 2023
Download & streaming "Kisinan 2" di
Joox=
Spotify=
Deezer=
Itunes =
Amazon =

Contact our Management:
Tlp.Wa :
Email: [email protected]
[email protected]

Enjoy & stay connected with us!
► Like us on Facebook: https://www.facebook.com/ardmanagement1/
► Follow us on Twitter: https://twitter.com/ArdianIndra11?s=08
► Follow us on Instagram: https://www.instagram.com/ard_managem...

► Google+ : https:
► Website : https:

#vitaalvia #syahibasaufa #anaklanang #ardmanagement
Category
Management
Be the first to comment