Featured

Vita Alvia Ft. Lala Widy - Nemu (Official MV) | Kowe Seng Paling Ngerti Marang Kahanane Ati



Published
Vita Alvia Ft. Lala Widy - Nemu (Official MV) | Kowe Seng Paling Ngerti Marang Kahanane Ati

Songwriter by Iskandar Hanafi
Arranger by Agus Gae ARD
Mixing & Mastering by Agus Gae ARD
Editor video by Virano Creator All Team
Directed by Ard Management
℗ & © 2023 ARD MANAGEMENT

♫ Lyrics ♫ ( Nemu )

Nemu koe pas ati ambyar ambyare
Pacar seng tak tresnani ninggal aku golek liane
Tekamu dadi tombo
Ngobati ati seng loro
Mugo ikhlas nompo
Tekan mbesuk nganti tuo

Koe seng paling ngerti marang kahanane ati
Aku mok semangati ngusap iluhku seng mbrebes mili
Pepujane ati kinaryo kembange wangi
Sabar sabarno momong aku
Mugo selawase dadi siji

Matursuwun gusti mpun maringi seng gemati
Nemu slirane ngobati ati kang sepi
Matur suwun gusti mpun maringi seng gemati
Yang pergi biarlah pergi ono koe seng ngancani

================================

Lagu terbaru Vita Alvia Ft. Lala Widy 2023
Download & streaming "Nemu" di
Joox=
Spotify=
Deezer=
Itunes =
Amazon =

Contact our Management:
Tlp.Wa :
Email: [email protected]
[email protected]

Enjoy & stay connected with us!
► Like us on Facebook: https://www.facebook.com/ardmanagement1/
► Follow us on Twitter: https://twitter.com/ArdianIndra11?s=08
► Follow us on Instagram: https://www.instagram.com/ard_managem...

► Google+ : https:
► Website : https:

#vitaalvia #lalawidy #nemu #ardmanagement
Category
Management
Be the first to comment