Vita Alvia Ft. Bubblegum Accoustic - Teteg Ati (Official MV) Dadi Payung Naliko Udane Teko



Published
Vita Alvia Ft. Bubblegum Accoustic - Teteg Ati (Official MV) Dadi Payung Naliko Udane Teko

Songwriter by Ilham Putratama & Febri Arya
Arranger by Bubblegum Accoustic
Mixing & Mastering by Agus Gae ARD
Editor video by Virano Creator All Team
Directed by Ard Management
℗ & © 2022 ARD MANAGEMENT

♫ Lyrics ♫ ( Teteg Ati )

Ning pungkasan srengenge sore iki
Atiku iseh roso sumpek
Nanging sempet mikerke sliramu
Sing tak tresnani

Ning pungkasan rembulan wengi iki
Atiku iseh milih berjuang bertahan
Korban ati perasaan kanggo sliramu

Koco iki dadi seksi pedihe atiku
Kowe gawe ati sing tak jogo dadi gelo
Bola bali kowe sing salah
Nanging aku sing disalahke e

Mas perlu dingerteni
Tetegke atiku wis koyo ibumu
Ora tau nggersulo ngadepi polahmu
Sing nggawe atiku atiku tatu

Ning pungkasan srengenge sore iki
Atiku iseh roso sumpek
Nanging sempet mikerke sliramu
Sing tak tresnani

Koco iki dadi seksi pedihe atiku
Kowe gawe ati sing tak jogo dadi gelo
Bola bali kowe sing salah
Nanging aku sing disalahke eii

Wis rapopo aku sing disalahno
Tapi elingo cen aku sing lilo
Dadi payung naliko udane teko

Mas perlu dingerteni
Tetegke atiku wis koyo ibumu
Ora tau nggersulo ngadepi polahmu
Sing nggawe atiku atiku tatu

Senajan kowe mung nyepelekke
Nanging ati iki tetep tak kuatke
Sumpah ati iki
Setiyoku mung kanggo kowe

Selawase bebarengan karo kowe
Selawase ora bakal tak liyakke
Selawase tetep teteg atine

================================

Lagu terbaru Vita Alvia 2022
Download & streaming "Teteg Ati" di
Joox=
Spotify=
Deezer=
Itunes =
Amazon =

Contact our Management:
Tlp.Wa :
Email: [email protected]
[email protected]

Enjoy & stay connected with us!
► Like us on Facebook: https://www.facebook.com/ardmanagement1/
► Follow us on Twitter: https://twitter.com/ArdianIndra11?s=08
► Follow us on Instagram: https://www.instagram.com/ard_managem...

► Google+ : https:
► Website : https:

#vitaalvia #tetegati #ardmanagement

========================================
Licensed to YouTube by IDE (Music)
This channel & Video optimized by IDE Optimization
License your music here: https://smarturl.id/idemusic
Optimize your video now: https://smarturl.id/optimize
Category
Management
Be the first to comment