Vita Alvia Feat. Lala Widy - Rasah Bali (Official MV) Wingi Aku Tenanan Sayang Karo Kowe



Published
Vita Alvia Feat. Lala Widy - Rasah Bali (Official MV) Wingi Aku Tenanan Sayang Karo Kowe

Songwriter by Dika Fajar
Arranger by Agus Gae ARD
Mixing & Mastering by Agus Gae ARD
Editor video by Virano Creator All Team
Directed by Ard Management
℗ & © 2022 ARD MANAGEMENT

♫ Lyrics ♫ ( Rasah Bali )

Opo ora ngerti roso ati iki
Mbiyen kowe tau ngelarani
Tatu uwis mari ora arep mbaleni
Nimas aku uwis ora sudi

Wis sabendinane mung mikirke kowe
Mergo aku durung iso lilo
Aku ngaku salah kabeh dadi bubrah
Kang mas jujur aku wegah pisah

Wingi aku tenanan sayang karo kowe
Nanging ngopo sayangku
Dinggo dolanan kowe
Ngapurane aku uwis gawe loro
Sayang tulung kowe ojo lungo

Rungokno kang mas aku gelo
Ninggalke kowe mergo milih wong liyo
Pinginku iso bali dadi siji koyo wingi
Salahku ora bakal tak baleni

Wingi aku tenanan sayang karo kowe
Nanging ngopo sayangku
Dinggo dolanan kowe
Ngapurane aku uwis gawe loro
Sayang tulung kowe ojo lungo

Critoku karo kowe uwis tak rampungi
Mas aku durung ikhlas
Ndelok kabeh ini
Cukup sewates konco aku karo kowe
Ora usah bali aku uwis ora sudi
Ora sah bali aku uwis ora sudi

================================

Lagu terbaru Vita Alvia Ft. Lala Widy 2022
Download & streaming "Rasah Bali" di
Joox=
Spotify=
Deezer=
Itunes =
Amazon =

Contact our Management:
Tlp.Wa :
Email: [email protected]
[email protected]

Enjoy & stay connected with us!
► Like us on Facebook: https://www.facebook.com/ardmanagement1/
► Follow us on Twitter: https://twitter.com/ArdianIndra11?s=08
► Follow us on Instagram: https://www.instagram.com/ard_managem...

► Google+ : https:
► Website : https:

#vitaalvia #lalawidy #rasahbali #ardmanagement

========================================
Licensed to YouTube by IDE (Music)
This channel & Video optimized by IDE Optimization
License your music here: https://smarturl.id/idemusic
Optimize your video now: https://smarturl.id/optimize
Category
Management
Be the first to comment