Featured

Vita Alvia Feat. Lala Widy - Kalih Welasku (Official MV) | Anane Mung Tresno Kalih Welasku



Published
Vita Alvia Ft. Lala Widy - Kalih Welasku (Official MV) | Anane Mung Tresno Kalih Welasku

Songwriter by Denny Caknan dan Duo ONAR (Bayu Onyonk & Soepardi Aye)
Arranger by Agus Gae ARD
Mixing & Mastering by Agus Gae ARD
Editor video by Virano Creator All Team
Directed by Ard Management
℗ & © 2023 ARD MANAGEMENT


♫ Lyrics ♫ ( Kalih Welasku )

Anane mung tresno kalih welasku
Anane mung iki sing tak nduweni

Doyo doyo ngganduli
Doyo doyo nangisi

Kesandung-sandung aku
Maksane atimu

Gapuk meh tumbang
Tak gawe gawe dewe
Raiso ngukur kurang kesadaranku

Reff :

Kekarepanku yen pancen dadi siji
Iso ngrumat lan baturi
Tekan besok nganti petuk pati
Urung kewujud we kesusu mutusi

Aku sembrono ning ra sepiro
Malah dadi perkoro
Nanging rapopo ketulo tulo
Dadi tulisan kanggo cerito tuo

Anane mung tresno kalih welasku

================================

Lagu terbaru Vita Alvia Ft. Lala Widy 2023
Download & streaming "Kalih Welasku" di
Joox=
Spotify=
Deezer=
Itunes =
Amazon =

Contact our Management:
Tlp.Wa :
Email: [email protected]
[email protected]

Enjoy & stay connected with us!
► Like us on Facebook: https://www.facebook.com/ardmanagement1/
► Follow us on Twitter: https://twitter.com/ArdianIndra11?s=08
► Follow us on Instagram: https://www.instagram.com/ard_managem...

► Google+ : https:
► Website : https:

#vitaalvia #lalawidy #kalihwelasku #ardmanagement

========================================
Licensed to YouTube by IDE (Music)
This channel & Video optimized by IDE Optimization
License your music here: https://smarturl.id/idemusic
Optimize your video now: https://smarturl.id/optimize
Category
Management
Be the first to comment