Teljeskörű hozzáférés menedzsment -Imprivata OneSign - intercomputer.huPublished
A jelszavak az információ védelem leggyengébb láncszemei. Ezért kiemelkedően fontos, hogy a teljes hozzáférésmenedzsment biztonságosan és hatékonyan kerüljön megvalósításra. Az Imprivata OneSign Single Sign-on megoldás egyedülálló módon fedi le többek között az identity governance, priviliged access management és a multifactor authentikációt is. Ha ez nem lenne elég, mindez pár nap alatt implementálható bármilyen környezetbe anélkül, hogy kód-, vagy AD jogosultság szintű módosításra lenne szükség.

További információ: http://intercomputer.hu/
#Intercomputer

Legyen szó megbízóról, felhasználóról, együttműködő partnerről vagy saját munkatársról, számunkra a legfontosabb, hogy együttműködésünk során minden fél elégedett legyen.
Célunk, hogy megbízóink számára munkánkat mindig a legmagasabb minőségben, határidőre készítsük el, hogy a felhasználóik megbízható, magas minőségű és versenyképes szolgáltatásokhoz férhessenek hozzá.

Szemléletünk előnyeit számos, az Inter-Computerrel csupán indirekt kapcsolatba kerülő személy is megtapasztalhatja hétköznapjai során: ügyfeleink révén közvetve támogatjuk a banki és pénzügyi műveleteket, a kincstári szolgáltatásokat, például nyugdíjkifizetések teljesítését, a közművek hatékony működését, a villamosenergia-ellátás biztonságát, a vasúti közlekedés és szállítmányozás zökkenőmentes üzemelését, vagy a megfelelő szintű gyógyszerellátást.
További információ: http://intercomputer.hu/
Category
Management
Be the first to comment