SASYA ARKHISNA - PINGAL (Ibarat Isuk Mendung Awan Aku Kudanan) | (Official Video)

1 Views
Published
SASYA ARKHISNA - PINGAL (Ibarat Isuk Mendung Awan Aku Kudanan) | (Official Video)

Lagu terbaru Sasya Arkhisna 2021
Download & streaming "Pingal" di
Joox=
Spotify=
Deezer=
Itunes =
Amazon =

Songwriter by Andry Priyanta
Arranger by Agus Gae ARD
Editor video by Virano Creator All Team
Directed by Ard Management
℗ & © 2021 ARD MANAGEMENT

Thanks To : D7 Production
Fotosintesis Image Cinema
Enggal Modified

♫ Lyrics ♫ (Pingal)

Piye sing jelaske karo wong tuo
Wes nglakoni tekan semene
Nek akhire bakal bubar pisahan
Kowe kegodo tresno karo wong liyo

Nglali kowe sing tau omong dewe
Nglakoni tresno tekan tuo
Ora ngeliyo mung aku ning atimu
Nanging saiki atimu ono wong liyo

Ibarat esok mendung
Awan aku kudanan
Sore mbok larani
Mbengi tak tangisi

Mung iso bayangke kabeh kenangan
Kowe tak boncengke turut ndalan kekepan kudanan
Saiki nyatane kowe malah milih dikekep wong liyo

Opo kowe ra kroso abote atiku
Kudu kelangan wong sing paling tak tresnani
Ra jenak dolan ra doyan mangan nek ra mbok dulang

================================

Contact our Management:
Tlp.Wa : 081237117507
Email: [email protected]
[email protected]

Enjoy & stay connected with us!
► Like us on Facebook: https://www.facebook.com/ardmanagement1/
► Follow us on Twitter: https://twitter.com/ArdianIndra11?s=08
► Follow us on Instagram: https://www.instagram.com/ard_managem...

► Google+ : https:
► Website : https:

#SasyaArkhisna #Pingal #ARDManagement
========================================
Licensed to YouTube by IDE (Music)
This channel & Video optimized by IDE Optimization
License your music here: https://smarturl.id/idemusic
Optimize your video now: https://smarturl.id/optimize
Category
Management
Be the first to comment