Sasya Arkhisna - Ngamen 2 (Official MV) Mak Iki Anakmu Prawan



Published
Sasya Arkhisna - Ngamen 2 (Official MV) Mak Iki Anakmu Prawan

Songwriter by Eny Sagita
Arranger by Agus Gae ARD
Mixing & Mastering by Agus Gae ARD
Editor video by Virano Creator All Team
Directed by Ard Management
℗ & © 2022 ARD MANAGEMENT

♫ Lyrics ♫ ( Ngamen 2 )

Mak iki anakmu prawan
Wiwit cilik ono ing perantauan
Melu ngiwangi neng kantin sekolahan
Telong sasi mak aku urung bayaran

Mak dongamu mandhi tenan
Pingin jabani marang gusti pengeran
Koyok ngene rasane wong ora duwe
Duwe pisan di ece karo kancane

Iling-iling manungso bakale mati
Yen wes mati di kubur sanak family
Di pendem jero di apit bumi

Ono kubur iku akeh pandoso
Ulo klabang kolojengking podo moro
Ono setan membo-membo dadi perawan
Benno krasan yen ono kuburan

Neng akhirat ora ono montor liwat
Neng akhirat ora ono Eny lewat
Neng akhirat ora ono mejo biliard
Onone godo ne moloikat

Sak sugeh, sugih e uwong mesti ono mlarate
Sak mlarat, mlarat e uwong mesti ono celenganne
Mangkane golek bojo ojo mandeng rupo
Rupo elek kuwi yow ora dadi ngopo
Mangkane golek bojo ojo mandeng bondo
Seng pentingg, ora ngenteni warisan moro tuwo

Kowe pancen keren le, koyok bekas pacarku mbiyen
Eman, eman tenan, kerenmu mung kanggo obralan
Obral, obral janji le urung mesti uripmu mulyo
Mulo aku wes kondo, melu aku urip nang deso
Ngiwangi gawe boto, menek kelopo nyeblok bongko

================================

Lagu terbaru Sasya Arkhisna 2022
Download & streaming "Ngamen 2" di
Joox=
Spotify=
Deezer=
Itunes =
Amazon =

Contact our Management:
Tlp.Wa : 081237117507
Email: [email protected]
[email protected]

Enjoy & stay connected with us!
► Like us on Facebook: https://www.facebook.com/ardmanagement1/
► Follow us on Twitter: https://twitter.com/ArdianIndra11?s=08
► Follow us on Instagram: https://www.instagram.com/ard_managem...

► Google+ : https:
► Website : https:

#sasyaarkhisna #Ngamen2 #ardmanagement

========================================
Licensed to YouTube by IDE (Music)
This channel & Video optimized by IDE Optimization
License your music here: https://smarturl.id/idemusic
Optimize your video now: https://smarturl.id/optimize
Category
Management
Be the first to comment