SAFIRA INEMA - CIDRO 3 ( Official Music Video ) | Ora perpisahan sing dadi getuning ati

1 Views
Published
SAFIRA INEMA - CIDRO 3 ( Official Music Video )

Executive Producer : Fortuna Enterprise

MUSIC PRODUCTION
Vocal: Safira Inema
Songwriter: Faried Ds
Arranger: Fortuna Music


MUSIC VIDEO PRODUCTION
Producer: Fortuna Enterprise
Video: Fortuna Pictures

Lyric

Ora Perpisahan Sing Dadi Getuning Atii...
Nanging Nyapo Mbiyen Kowe Tak Senengi...
Nyenengi Sliramu Gawe Loro Atiku
Getune Nyapo Mbiyen Ketemu ...

Jare Kowe Wes Ngukir Jenengku...
Mbok Patri Ning Njero Atimu...
Yen Iling Mbiyen Karo Janjimu...
Tresnomu Mung Siji Yo Aku...
Ningopo Saikine Cidro...
Kabeh Omongmu Kuwi Gombal Mukiyo...

Sopo Wonge Sing Ra Bakal Tatu...
Nyenengi Wong Koyo Sliramu...
Ngomong Cinta Sayang Mung Ning Aku...
Janji Setiyo Sak Umur Uripmu...
Ningopo Sak Ikine Tego...
Ning Ngarep Moto Kowe...
Nggandeng Wong Liyo

Ho...ho...ho...ho...Keiris Atiku

REFF
Ancen Rogo Iki Ora Nggetih Senajan Tatu...
Mergo Roso Perihe ...Ning Njero Dodoku...
Gulone Manis ...Isih Manis Madu...
Mergane Sing Mbok Iris Atiku...

Sopo Wonge Sing Ra Bakal Tatu...
Nyenengi Wong Koyo Sliramu...
Ngomong Cinta Sayang Mung Ning Aku...
Janji Setiyo Sak Umur Uripmu...
Ningopo Sak Ikine Tego...
Ning Ngarep Moto Kowe...
Nggandeng Wong Liyo

Ho...ho...ho...ho...Keiris Atiku
Ancen Rogo Iki Ora Nggetih Senajan Tatu...
Mergo Roso Perihe ...Ning Njero Dodoku...
Gulone Manis ...Isih Manis Madu...
Mergane Sing Mbok Iris Atiku...
Ora Perpisahan Sing Dadi Getuning Atii...
Nanging Nyapo Mbiyen Kowe Tak Senengi...
Nyenengi Sliramu Gawe Loro Atiku
Getune Nyapo Mbiyen Ketemu ...
Getune Nyapo Mbiyen Ketemu ...

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Music Video Playlist From Our Artists:
Happy Asmara | http://bit.ly/Playlist_HappyAsmara-FE
Safira Inema | http://bit.ly/Playlist_SafiraInema-FE
Jihan Audy | http://bit.ly/Playlist_JihanAudy-FE
Dewa Kipli | http://bit.ly/Playlist_DewaKipli-FE
Dewi Ayunda | http://bit.ly/Playlist_DewiAyunda-FE
Yuni Vebra | http://bit.ly/Playlist_YuniVebra-FE
Rosynta Dewi | http://bit.ly/Playlist_RosyntaDewi-FE
Ajeng Kartika | http://bit.ly/Playlist_AjengKartika-FE
Nadia Aprilia | http://bit.ly/Playlist_NadiaAprilia-FE
Arnilla Putri | http://bit.ly/Playlist_ArnillaPutri-FE
Mala Agatha | http://bit.ly/Playlist_MalaAgatha-FE
Fira Azzahra | http://bit.ly/Playlist_FiraAzzahra-FE
Dike Sabrina | http://bit.ly/Playlist_DikeSabrina-FE
Lusiana Malala | http://bit.ly/Playlist_LusianaMalala-FE
Dian Marshanda | http://bit.ly/Playlist_DianMarshanda-FE
Yeni Inka | http://bit.ly/Playlist_YeniInka-FE
Esa Risty | http://bit.ly/Playlist_EsaRisty-FE
Delva Irawan | https://bit.ly/Playlist_DelvaIrawan-FE
Tri Suaka | https://bit.ly/Playlist_TriSuaka-FE

Playlist Fortuna Enterprise Music | http://bit.ly/PlaylistFEMusic
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Follow us :
Subscribe : https://bit.ly/SubsFortunaEnterprise
Facebook : https://bit.ly/Facebook_FortunaEnterprise
Instagram : https://bit.ly/Instagram_FortunaEnterprise
Spotify : https://bit.ly/FortunaEnterprise_Spotify
Tiktok : https://bit.ly/Tiktok-FortunaEnterprise

FORTUNA ENTERPRISE's Youtube is under management of:
dr.m, Indonesia's 1st Certified & Official Youtube MCN
https://servicesdirectory.withyoutube.com/directory/pt-digital-rantai-maya-drm

#SafiraInema #Cidro3 #FortunaEnterprise
Category
Management
Be the first to comment