Featured

Rindy BOH - Lintu (Official Music Video)



Published
Rindy BOH - Lintu (Official Music Video)

Songwriter by Sasya Arkhisna
Arranger by Agus Gae ARD
Mixing & Mastering by Agus Gae ARD
Editor video by Virano Creator All Team
Directed by Ard Management
℗ & © 2024 ARD MANAGEMENT

♫ Lyrics ♫ ( Lintu )

Tumetes iluh ning ngisore rembulan iki
Ngilingi kowe sing tak tresnani
Gambaran crito sing wes ono ning lamunanku
Rabakal nyongko nggerus atiku

Chorus:
Wes tak cukupno, Kekarepanmu.
Nanging raono aji ning ngarepmu
Kudu aku sing ngalah
Pengenmu aku salah
Ngempet nangis nganti bubrah

Reff:
Opo salahku
Opo salahe rosoku?
Mutusi katresnan nganti kelaran laran

Gusti pengenku ning urip
Sing mung sepisan iki
Kudune aku karo kowe dadi siji

Nyatane opo?
Kok tinggalno
Keronto ronto rasane atiku

Tak lilakno
Kowe lungo
Pungkasane critoku wes temu

================================

Lagu terbaru Rindy BOH 2024
Download & streaming "Lintu" di
Joox=
Spotify=
Deezer=
Itunes =
Amazon =

Contact our Management:
Tlp.Wa :
Email: [email protected]
[email protected]

Enjoy & stay connected with us!
► Like us on Facebook: https://www.facebook.com/ardmanagement1/
► Follow us on Twitter: https://twitter.com/ArdianIndra11?s=08
► Follow us on Instagram: https://www.instagram.com/ard_managem...

► Google+ : https:
► Website : https:

#rindyboh #lintu #ardmanagement
Category
Management
Be the first to comment