Featured

Dini Kurnia Ft. Rindy BOH - Ayune Ora Sepiro (Official Music Video)



Published
Dini Kurnia Ft. Rindy BOH - Ayune Ora Sepiro (Official Music Video)

Songwriter by Ilux ID
Arranger by Agus Gae ARD
Mixing & Mastering by Agus Gae ARD
Editor video by Virano Creator All Team
Location In : Mufly Key Studio
Directed by Ard Management
℗ & © 2023 ARD MANAGEMENT

♫ Lyrics ♫ ( Ayune Ora Sepiro )

Ayune ra sepiro
Nglarani ra kiro kiro
Aku sing isih tresno
malah mbok tinggal lungo
Aku salah opo jajal kowe ngomongo

Kembange ati ku wes layu
Dek,e wes nemu penggantiku
Berjuang karo aku
susahe karo aku
Senenge kowe karo liyane

Ayune ra sepiro
Nglarani ra kiro kiro
Aku sing isih tresno
malah mbok tinggal lungo
Aku salah opo jajal kowe ngomongo

Selingku ora tau
Ngapusi ora wani
Aku mung wong sepele
Sing tulus karo kwe
Yen Akhire ngene
Aku manut dalane

================================

Lagu terbaru Dini Kurnia Ft. Rindy BOH 2023
Download & streaming "Ayune Ora Sepiro" di
Joox=
Spotify=
Deezer=
Itunes =
Amazon =

Contact our Management:
Tlp.Wa :
Email: [email protected]
[email protected]

Enjoy & stay connected with us!
► Like us on Facebook: https://www.facebook.com/ardmanagement1/
► Follow us on Twitter: https://twitter.com/ArdianIndra11?s=08
► Follow us on Instagram: https://www.instagram.com/ard_managem...

► Google+ : https:
► Website : https:

#dinikurnia #rindyboh #ayuneorasepiro #ardmanagement
Category
Management
Be the first to comment