Featured

A po na Vezhgojne Alienet? • Fakte InteresantePublished
“Omuamua” në fakt u zbulua përpara se të futej në sistemin diellor. Ai u zbulua në një distancë prej 33 milion kilometrash nga toka.
Kështu, shkencëtarët nuk ia kanë idenë se kush, cfarë dhe kur vizitohet sistemi unë diellor. Kjo pavarësisht faktit se janë zbuluar 29 ekzoplanete në galaktikën tonë nga të cilat është e mundur të vëzhgohet toka, madje edhe të përgjohen valët tona radio.

Antaresohu - https://www.youtube.com/channel/UCddiJAKaP-ZaORFSNIL_mQw/join
Subscribe ►@Fakte Interesante
Instagram ►https://www.instagram.com/fakteinteresante.tv/
Facebook ►https://www.facebook.com/FakteInteresante.tv
TikTok ►https://www.tiktok.com/@fakteinteresante.tv
Kontakt ►[email protected]
Category
Management
Be the first to comment