УНІВЕРCHECK #9. ПРИАЗОВСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ



Published
Друзі, вітаю! Це 9 випуск трушного освітнього тревелу про українські виші “УніверCheck”.
Протягом 10 випусків разом з Олександром та Лерою Педан ти відвідаєш 10 унікальних українських міст та познайомишся із 12 різноманітними університетами.

У випусках ми розкриємо особливість кожного університету, покажемо навчальний процес та корпуси, зганяємо в гуртожитки, погуляємо містом, покажемо потенціал для роботи та активності в кожному населеному пункті та зробимо чесні висновки, якими поділимося з вами.

Звісно, покажемо й те, як війна змінила українські університети та міста загалом. Але водночас дуже хочемо, щоб ви пам’ятали Україну такою ж квітучою та гарною, як на наших відео.

Також у випуску ви побачите, як війна змінила місто. Але ми не здаємося й віримо в перемогу та відбудову наших прекрасних міст!

УніверCheck про Маріуполь — випуск-реквієм, присвячений неймовірному місту. Це найважчий епізод нашого проєкту. Ми довго думали, чи випускати його в ефір, адже переглядати це відео було дуже важко.
Випуск покликаний нагадати про місто-мученик, вщент знищене росією. Ніколи не забудемо та не пробачимо.

Команда УніверCheck відвідала Маріуполь у жовтні минулого року. Тоді всі були вражені, як місто відбудувалося та модернізувалося після руйнувань, вчинених росією. І це показує, що Маріуполь не зламати! Він вистояв у 2014-му, вистоїть і зараз
Category
Management
Be the first to comment