Κανονιστική Συμμόρφωση και Εταιρική Διακυβέρνηση - Νίκος Σαλακάς, Chief Legal & Governance Officer

1 Views
Published
Στις νέες προκλήσεις που δημιουργεί για τις υποστηρικτικές υπηρεσίες της Τράπεζας το Πρόγραμμα Μετασχηματισμού, αναφέρθηκε ο κ. Νίκος Σαλακάς, Chief Legal & Governance Officer στην Alpha Bank:

«Το Πρόγραμμα Μετασχηματισμού έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που δουλεύουμε σε αρκετές περιοχές και αυτό, εκ των πραγμάτων σημαίνει, πως θέτει πολλές προκλήσεις στον τρόπο που λειτουργούν τα κανονιστικά πλαίσια και οι νομικοί περιορισμοί. Και φυσικά, τα περισσότερα έργα – ιδίως στην Τραπεζική Ιδιωτών – αγγίζουν και θέματα GDPR, για τα οποία δίνουμε σχετικές οδηγίες.

Για εμένα είναι ιδιαίτερη χαρά να βλέπω τις ομάδες του Business να ωθούν τις νέες τεχνολογίες και να μας θέτουν νέες προκλήσεις. Προσωπικά, έχω ζητήσει από τις ομάδες της Νομικής Υπηρεσίας, της Κανονιστικής Συμμόρφωσης, της Εταιρικής Διακυβέρνησης και του Γραφείου Προστασίας Δεδομένων να είναι αρωγοί στην εύρεση λύσεων που να κινούνται πάντοτε στα πλαίσια της νομιμότητας, χωρίς να περιορίζουν τη σημασία και τον αντίκτυπο των προτάσεων και έργων που υλοποιούνται».

Παρακολουθήστε ολόκληρη την ομιλία του κ. Σαλακά και τις εισηγήσεις των υπόλοιπων μελών της ηγετικής ομάδας της Alpha Bank στο https://youtu.be/9gxGgBnDi9Y.

#AlphaBank #TheAlphaBlueprint #Tomorrow

https://www.alpha.gr
https://www.instagram.com/alphabankstories/
https://www.facebook.com/AlphaBankPage/
https://twitter.com/Alpha_Bank
https://www.linkedin.com/company/alpha-bank/
Category
Management
Be the first to comment